Τα «Ξωτικά» από τον «Άρχοντα των Δαχτυλιδιών» απέτισαν φόρο τιμής στον Μπέρναρντ Χιλ

Ο Μπέρναρντ Χιλ, ή αλλιώς βασιλιάς Θέοντεν πέθανε την Κυριακή 5 Μαΐου 

Τα «Ξωτικά» από τον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών απέτισαν φόρο τιμής στον Μπέρναρντ Χιλ, ή αλλιώς βασιλιά Θέοντεν, ο οποίος πέθανε την Κυριακή 5 Μαΐου, σε ηλικία 79 ετών.

Ο ηθοποιός, που έγινε γνωστός όταν πρωταγωνίστησε ως Γιοσέρ Χιουζ στο Boys from the Blackstuff άφησε εποχή ως βασιλιάς Θέοντεν στην τριλογία του Πίτερ Τζάκσον που λατρεύτηκε παγκοσμίως. Σύμφωνα με τον ατζέντη του έφυγε από τη ζωή περιτριγυρισμένος από τα αγαπημένα του πρόσωπα την Κυριακή το πρωί.

Ο Χιλ, ο οποίος το 1997 ήταν ο «καπετάνιος» του Τιτανικού στο οσκαρικό έργο, θα μιλούσε στην Comic Con του Λίβερπουλ μία μέρα πριν τον θάνατό του, ωστόσο αποσύρθηκε καθότι ήταν πολύ άρρωστος ο συνεργάτης του.

Το βράδυ της Κυριακής, οι συμπρωταγωνιστές του στον Άρχοντα των Δαχτυλιδιών, σε εκδήλωση στο Μέρσισαιντ μίλησαν για τον «ατρόμητο, αστείο, τραχύ, οξύθυμο και όμορφο» φίλο και συνάδελφο τους.

Ο Ελάιτζα Γουντ, ο Μπίλι Μπόιντ, ο Ντομινίκ Μόναγκαν και ο Σον Άστιν, οι οποίοι ήταν τα τέσσερα διάσημα ξωτικά της τριλογίας ανέβηκαν στην σκηνή λέγοντας στους φανς ότι «σήμερα χάσαμε ένα μέλος της οικογένειάς μας».


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here