Έρχεται η εποχή των Altcoins μετά το Bitcoin Halving;

Η μέχρι τώρα ιστορία στην αγορά κρυπτονομισμάτων έχει αποδείξει ότι υπάρχουν διάφορα μοτίβα τα οποία επαναλαμβάνονται ανά τακτά διαστήματα. Μια αρκετά δημοφιλής περίοδος είναι το «altcoin season», η εποχή δηλαδή που τα καλύτερα altcoins της αγοράς, σημειώνουν μια σημαντική άνοδο στην τιμή του.

Με την ολοκλήρωση του Bitcoin Halving και τις διορθώσεις των προηγούμενων ημερών, αρκετοί είναι εκείνοι που αναρωτιούνται αν είμαστε στο σημείο πριν την εποχή των altcoins.

Αγορά 99Bitcoins

Ανάλυση της εποχής των Altcoin και οι τρέχουσες τάσεις της αγοράς

Ο γνωστός αναλυτής κρυπτογράφησης Ali Martinez, παλαιότερα στο Twitter, πρότεινε ότι οι εποχές των altcoin συχνά έρχονται λίγο μετά από τα Bitcoin Halvings. Κατά το φαινόμενο αυτό, η αγορά συνήθως βλέπει μια άνοδο στην κεφαλαιοποίηση αγοράς των altcoins, παρουσιάζοντας στους επενδυτές την ευκαιρία να επωφεληθούν από σημαντικά κέρδη.

Ωστόσο, οι πρόσφατες επιδόσεις των altcoins δεν έχουν ευθυγραμμιστεί πλήρως με τις προσδοκίες. Ενώ ο δείκτης Altcoin Season Index έφτασε κάποια στιγμή πάνω από το 75, υποδεικνύοντας μια πιθανή εποχή altcoin, η επακόλουθη πτώση του δείκτη στο 39 υποδηλώνει ότι το altcoin season μπορεί να αργήσει περισσότερο σε αυτόν τον κύκλο.

Ανάλυση της κυριαρχίας του Tether

Ένας βασικός δείκτης που πρέπει να παρακολουθήσει κανείς αυτήν τη στιγμή, είναι η κυριαρχία του Tether (USDT). Μια πτωτική τάση του USDT σηματοδοτεί την προθυμία των επενδυτών να αναλάβουν μεγαλύτερο κίνδυνο, ανταλλάσσοντας stablecoins με altcoins. Αντίθετα, μια ανοδική τάση δείχνει την προτίμηση για σταθερά περιουσιακά στοιχεία, σηματοδοτώντας ένα πτωτικό συναίσθημα στα altcoins.

Η τεχνική ανάλυση του διαγράμματος κυριαρχίας του USDT υποδηλώνει ότι η πτωτική τάση μπορεί να πλησιάζει στο τέλος της, ανοίγοντας ενδεχομένως τον δρόμο για μια ανάκαμψη των altcoin. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ληφθούν υπ’ όψη οι ιστορικές τάσεις, καθώς οι ομοιότητες με τα προηγούμενα Bitcoin Halvings υποδεικνύουν ότι τα altcoins ενδέχεται να υποστούν περαιτέρω πτώσεις στις τιμές του, πριν από ένα πιθανό bull run.

Κατανόηση της αγοραστικής δύναμης

Ένας άλλος κρίσιμος παράγοντας, ο οποίος πρέπει να αναλυθεί, είναι η αγοραστική δύναμη, όπως αντικατοπτρίζεται από το αποθεματικό ανταλλαγής stablecoin. Το παρακάτω διάγραμμα από την CryptoQuant υποδεικνύει μια σταθερή αύξηση της αγοραστικής δύναμης από τα μέσα Οκτωβρίου, αν και δεν έχει φτάσει ακόμη στα επίπεδα που παρατηρήθηκαν σε προηγούμενους κύκλους.

Ποια altcoins αναμένεται να εκτοξευτούν στο επόμενο altcoin season;

Όπως έχει παρατηρηθεί, κατά την περίοδο ενός altcoin season, βλέπουμε μια συνολική άνοδο της αγοράς, με τα καλύτερα κρυπτονομίσματα να σημειώνουν ανόδους στην τιμή τους. Ωστόσο, κάποια έργα φαίνεται να προσελκύουν μεγαλύτερο αριθμό επενδυτών, κυρίως για τα καινοτόμα χαρακτηριστικά τους και τη χρησιμότητα που προσφέρουν.

Ένα από τα έργα, το οποίο φαίνεται να κερδίζει από τώρα την αγορά και το οποίο αναμένουμε ότι θα σημειώσει μια μεγάλη άνοδο την επόμενη εποχή των altcoins, είναι το 99Bitcoins. Ένα καινοτόμο έργο στον χώρο των κρυπτονομισμάτων, το οποίο προσφέρει μια πρωτότυπη πλατφόρμα Learn-to-earn.

Οι χρήστες της πλατφόρμας μπορούν να κερδίζουν σημαντικές ανταμοιβές, απλά και μόνο μαθαίνοντας για τα κρυπτονομίσματα. Με λίγα λόγια, το έργο προσφέρει μαθήματα και τεστ γνώσεων στους χρήστες του, ανταμείβοντας τους ταυτόχρονα με 99BTC tokens.

Για να συμμετάσχετε στην προπώληση του έργου ή στο επερχόμενο airdrop που θα μοιράσει 99.999 δολάρια, δεν έχετε παρά να επισκεφτείτε την επίσημη ιστοσελίδα του 99Bitcoins.

Αγορά 99Bitcoins

Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here