Κάνε δικό σου ένα μέρος της ιστορίας του Gymkhana

Ο Ken Block μπορεί να μην βρίσκεται ανάμεσά μας αλλά ο μύθος που έχει χτίσει γύρω από τα κατορθώματά του θα υπάρχει για πολλές δεκαετίες ακόμα.

Του Γιάννη Σκουφή

Η eBay Motors διοργανώνει μια ηλεκτρονική δημοπρασία με αρκετά σουβενίρ που σχετίζονται με τον Ken Block. Το αξιοσημείωτο είναι ότι όλα τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν θα διατεθούν στο φιλανθρωπικό οργανισμό «43 Institute».

Έτσι, αν είστε ένας από τους θαυμαστές του αείμνηστου αμερικάνου οδηγού αγώνων που έχασε τη ζωή του σε ατύχημα με snowmobile μπορείτε να αποκτήσετε κάτι από μία συλλογή που περιλαμβάνει ότι μπορείτε να φανταστείτε…

Κατεστραμμένους τροχούς και προφυλακτήρες, γρανάζια κιβωτίου από το τερατάκι Hoonicorn V1, έναν στροβιλοσυμπιεστή από το τούρμπο του απίστευτου Ford Escort Cossie, καθώς και διάφορα εξαρτήματα που ήταν παρόντα στα γυρίσματα της διάσημης σειράς βίντεο Gymkhana που γράφει εκατομμύρια θεάσεις από μήνα σε μήνα.

Η συγκεκριμένη δημοπρασία είναι κάτι περισσότερο από μια ευκαιρία για να αποκτήσει κανείς ένα αναμνηστικό. Πιο πολύ μοιάζει σαν ένας φόρος τιμής στη μνήμη ενός προσώπου που πρόσφερε μοναδικό θέαμα στον κόσμο του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Για αυτό το λόγο η Lucy Block, η σύζυγος του Ken, μοιράστηκε πληροφορίες για το έργο του «43 Institute», τονίζοντας τη δέσμευσή του να δώσει το κίνητρο στους νέους να κυνηγήσουν τα όνειρά τους και να ξεπεράσουν τις προσδοκίες τους.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here