Bard: Ο ανταγωνιστής του ChatGPT προβλέπει το νέο κρυπτονόμισμα που θα «εκτοξευθεί»!

To Bard είναι η απάντηση της Google στο ChatGPT που προσφέρει πιο πολλά, πιο γρήγορα και δωρεάν. Πρόκειται για ένα νέο και πιο εξελιγμένο εργαλείο που έχει κατακτήσει ήδη το κοινό.

Τα 3 κορυφαία κρυπτονομίσματα σύμφωνα με τον Bard

Πώς το Bard ξεπέρασε το ChatGPT

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι ένα απίστευτο εργαλείο που δίνει απαντήσεις λαμβάνοντας υπόψη κάθε δεδομένο. Με αυτό το σκεπτικό δημιουργήθηκε το ChatGPT και χαίρει τεράστιας επιτυχίας.

Τώρα όμως το Bard, το νέο δημιούργημα της Google, έρχεται να κλέψει τον θρόνο. Θεωρείται καλύτερο από το ChatGPT αφού είναι ταχύτερο, δωρεάν και προσφέρει παραπάνω δυνατότητες.

Η βασική διαφορά μεταξύ Bard και ChatGPT είναι οι πηγές δεδομένων τους. To Bard έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο σε πραγματικό χρόνο, ενώ το ChatGPT δουλεύει σε προκαθορισμένο σύνολο δεδομένων που δεν έχει ενημερωθεί από το 2021. Χρησιμοποιήσαμε το Bard για να μάθουμε ποιο θα είναι το επόμενο κρυπτονόμισμα που θα εκραγεί που θα «εκτοξευθεί»!

Wall street memes

Το Wall street memes είναι ένα νέο κρυπτονόμισμα meme που σατιρίζει την αγαπη για το χρήμα δημιουργώντας κέρδη στους επενδυτές του.

Το Bard εξέτασε την τεράστια επιτυχία των NFT αυτού του κρυπτονομίσματος και προέβλεψε ότι το διακριτικό του θα εκτοξευθεί στα ύψη.

Οι προβλέψεις θέλουν το $WSM κρυπτονόμισμα να φτάνει τα $0.15 μέχρι το τέλους του 2025. Η τεράστια ήδη υπάρχουσα κοινότητα στο instagram και στο twitter έχει κινήσει ακόμα και το ενδιαφέρον του Έλον Μάσκ.

Με έτοιμο κοινό και απίστευτες προοπτικές είναι λογικό το Bard να θεωρεί το Wall street memes κρυπτονόμισμα ως μια τεράστια επερχόμενη επιτυχία στον χώρο των meme κρυπτονομισμάτων.

Επισκεφθείτε το Wall Street Memes

Launchpad XYZ

Το Launchpad XYZ είναι το κρυπτονόμισμα που σας προσφέρει μοναδική πρόσβαση στον θαυμαστό κόσμο του Web3. Μια εξαιρετικά χρήσιμη πλατφόρμα για επενδυτές, επιχειρηματίες και εμπόρους που παρακάμπτει μεσάζοντες και επιπλέον χρεώσεις συνδέοντας το κενό ανάμεσα στο Web2 και το Web3.

Η τιμή του $LPX είναι δύσκολο να προβλεφθεί, όμως αν σκεφτούμε πως η τιμή προπώλησης του ξεκίνησε στα $0.035 μπορεί να φτάσει και τα $0.07.

Αυτό σημαίνει ότι σύμφωνα με την πρόβλεψη του Bard, το Launchpad κρυπτονόμισμα έχει μεγάλες πιθανότητες να διπλασιάσει την τιμή του. Για αυτούς τους λόγους το Bard θεωρεί το Launchpad μια καταπληκτική ευκαιρία για επένδυση αυτή την εποχή.

Επισκεφθείτε το Launchpad

yPredict

Το yPredict είναι μια πολύ χρήσιμη πλατφόρμα προβλέψεων για τα κρυπτονομίσματα και τις τιμές τους.

Η πλατφόρμα αυτή χρησιμοποιεί πολλαπλούς εξειδικευμένους αλγόριθμους που έχει διαμορφώσει αποκλειστικά ώστε να μπορεί να προβλέψει όσο το δυνατό με μεγαλύτερη ακρίβεια τις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Η πλατφόρμα αυτή χρησιμοποιεί πολλαπλούς εξειδικευμένους αλγόριθμους που έχει διαμορφώσειαποκλειστικά ώστε να μπορεί να προβλέψει όσο το δυνατό με μεγαλύτερη ακρίβεια τις τιμές των κρυπτονομισμάτων.

Επομένως, το yPredict αποτελεί ένα πολύτιμο εργαλείο για τις αποφάσεις των επενδυτών. Το κρυπτονόμισμα σημείωσε τεράστια επιτυχία στην προπώληση του και το ενδιαφέρον του κοινού συνεχίζεται αμείωτο. Το Bard θεωρεί ότι το yPredict μπορεί να φτάσει μέχρι και την τιμή των $0.12 που θα αποφέρει υψηλά κέρδη σε όσους επενδύσουν σε αυτό.

Επισκεφθείτε το yPredict.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το κείμενο είναι ενημερωτικού χαρακτήρα και δεν θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως επενδυτική πρόταση. Δεν εκφράζει την προσωπική γνώμη του γράφοντος, της συντακτικής ομάδας ή του ιστότοπου εν γένει. Οποιαδήποτε επένδυση ή συναλλαγή εμπεριέχει ρίσκο, οι προηγούμενες τυχόν αποδόσεις δεν αποτελούν εγγύηση για μελλοντικές αποδόσεις.


Πηγή

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here